vivoboard May 25, 2018

Vem har varit i min säng?? När mannen återvänder hem tar han foton av hans flickvän i hans egen säng tillsammans med EN ANNAN MAN – sedan visar han upp dem på internet!

För ett tag sedan kom en man hem och hittade sin flickvän på fyllan sovandes med en okänd halvnaken man
Hans första tankar var att “spöa upp honom”, men så lugnade han ned sig och tog istället några kort på dem båda, inklusive en selfie med dem och sig själv!

Efter att han funnit sin tjej och den okända killen på fulla och avslocknade på sängen så bestämde han sig istället för att se det komiska i den tragiska situationen.

Istället för att förlora vettet började han knäppa kort på dem till sängs, och han ställde även upp själv för en selfie framför dem. Därefter delade han bilderna på Facebook.

“När man finner den man älskar till sängs med en annan! Trogna män förtjänar trogna kvinnor.”, skrev han ihop med en segertecken-emoji.

Fotona visar när hans dåvarande flickvän ligger i sängen med en annan man, hon med tröja, han med bar överkropp…

Den okända killen såg hemmastadd ut i hans säng och när en Facebook-användare messade honom för att höra om han väckte upp dem också, så medgav han att han först hade tänkt “spöa upp honom”.

Det kom inte som någon överraskning att hans förbluffande bilder spred sig oerhört fort, och mängder av människor från världens alla hörn har tagit kontakt med honom och gett honom “cred” för hans lugn då han befann sig i en så tragisk situation.

“Snyggt gjort av dig som var den större personen! Du kommer tveklöst hitta en ny kvinna som fullständigt avgudar dig!”, sa en av tjejerna till honom.

En annan kille erbjöd sig att ta med honom ut och hjälpa honom finna andra tjejer.

Senare skrev han på Facebook och tackade alla för det stöd som de gett honom.

“Det är tusentals människor från hela världen som har meddelat mig och gratulerat mig för att ha varit den större personen och gått därifrån”, skrev han.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*